Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

225 г несолоного масла, розм'якшеного
225 г лимонного цукру
4 яйця
225 г борошна
1 лимон, цедра
сік 1½ лимона
85 г цукрової пудри

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.

2. Збиваємо разом 225 г розм'якшеного несолоного масла 225 г лимонного цукру, потім додаємо 4 яйця, по одному, повільно перемішуємо.

3. Просіваємо 225 г самоподнимающейся борошна, потім додаємо дрібно натерту цедру з 1 лимона і перемішуємо до однорідності.

4. Викладаємо буханець на лист (8 x 21 см) з мастильною папером.

5. Випікаємо 45-50 хвилин.

6. Поки торт охолоджується у противені, змішуємо сік 1 ½ лимона і 85 г лимонного цукру, щоб зробити глазур.

7. Приколюємо теплий пиріг виделкою, потім поливаємо глазур'ю.

8. Залишаємо в олові до повного охолодження, потім подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з кокосом і корицею.