Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 12 хвилин

Порції: 9 шт.

Інгредієнти:

350 г борошна, плюс більше для запилення
¼ ч.л. солі
1 ч.л. розпушувача
85 г холодного масла, нарізаного кубиками
4 ст.л. золотого цукру
150 г натурального йогурту
4 ст.л. молока
1 ч.л. екстракту ванілі
1 яйце

1 ст. л. молока, для глазурі

Приготування:

1.  Ставимо деко для випічки в духовку при температурі 220 °. Поміщаємо борошно, сіль і розпушувач в кухонний комбайн, потім перемішуємо з маслом до тих пір, поки воно не зникне. Збиваємо в цукрі.

2. Нагріваємо йогурт, молоко і ваніль разом в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини або в каструлі; додаємо в тісто і швидко збиваємо до однорідності.

3. Викладаємо тісто на борошняну поверхню, потім, руками, складаємо тісто кілька разів - достатньо, щоб створити гладке тісто. Розкачуємо до приблизно до 4 см, потім різаком робимо 4 кола. Повторюємо до тих пір, поки тісто не буде використано. Змащуємо яйцем. Випікаємо протягом 12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цукіні з сиром.