Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8

Інгредієнти:

170 г чистого меду
140 г масла
85 г цукру
2 яйця
200 р борошна
вода
Для глазурі:
55 г цукрової пудри
1 ст. л. чистого меду
гаряча вода

Приготування:

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і змащуємо маслом форму для випічки діаметром 18 см.

2. Змішуємо мед, масло і цукор у великій каструлі. Додаємо столову ложку води і нагріваємо акуратно, поки не розплавиться.

3. Знімаємо з вогню і змішуємо з яйцями і борошном.

4. Викладаємо у форму і випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки торт не підніметься.

5. Даємо охолонути.

6. Поки торт ще теплий, робимо глазур, змішавши цукор і мед разом з 2-3 чайними ложками гарячої води.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового чатні.