Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. соняшникової олії
2 ч. л. м'якої пасти каррі
2 курячі грудки, нарізані шматочками
2 солодких картоплини середнього розміру, очищені і нарізані шматочками
4 ст. л. червоної розколотої сочевиці
300 мл курячого бульйону
400 мл кокосового молока
150 г замороженого гороху

Приготування: 

1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді або воке, перемішуємо в каррі пасти і обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо курчати, солодкий картопля і сочевицю та перемешииваем, щоб накрити пасту, потім виливаємо в неї бульйон і кокосове молоко. Доводимо до кипіння, потім тушкуємо протягом 15 хвилин.

2. Додаємо горошок, доводимо до кипіння й тушкуємо ще 4-5 хвилин. Приправляємо перед вживанням.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного пирога.