Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4 маленькі банки

Інгредієнти:

8 червоних перців, подрібнених і грубо нарізаного
10 червоних чилі, грубо нарізаного
свіжий корінь імбиру
8 зубчиків часнику
400 г помідори черрі
750 г золотого цукру
250 мл червоного винного оцту

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приготування:

1. Змішуємо перець, чилі (з насінням), імбир і часник в кухонному комбайні, потім подрібнюємо до дуже дрібно нарізаного. Додаємо в каструлю з важким дном з помідорами, цукром і оцтом, потім доводимо все до кипіння. Прибираємо накип, яка вийде на поверхню, потім доводимо до кипіння і варимо близько 50 хвилин, періодично помішуючи.

2. Як тільки варення стає липким, продовжуємо готувати протягом 10-15 хвилин, часто помішуючи, щоб він не загорівся і не горів. Трохи охолоджуємо, переносимо в стерилізовані банки, потім залиште повністю охолонути.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного фондю всього за 15 хвилин.