Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4-5

Інгредвєнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, нарізану
2 червоних перцю, подрібнених
3 ст. л. чилі пасти
2 банки х 400 г помідорів
4 курячі грудки без шкіри
140 г кіноа
2 кубики курячого бульйону
1 х 400 г може бобів
коріандр
сік 1 лайма
1 ст. л. цукру
натуральний йогурт

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в глибокій сковороді і обсмажуємо цибулю і перець на кілька хвилин. Перемішуємо в чилі пасті протягом хвилини, а потім додаємо помідори. Додаємо до помідору воду, щоб покрити курку і доводимо до ніжного кипіння. Додаємо курячі грудки і обережно тушкуємо, періодично повертаючи курку, протягом 20 хвилин, поки курка не буде приготовлена.

2. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння з бульйоном. Додаємо кіноа і варимо 15 хвилин, додавши боби в останню хвилину. Зливаємо добре і перемішуємо в кориандре і лаймовому соку.

3. Кладемо курку на тарілку. Відправляємо назад в томатний соус з цукром і приправою. Подаємо з кіноа.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з цибулею і грибами.