Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

300 г вівсяного печива
150 г вершкового масла, розплавленого
1 х 397 г згущеного молока
3 середніх яєчних жовтка
4 лайма, дрібно натерта цедра і сік
300 мл подвійних вершків
1 ст. л. цукрової пудри
додатковий лайм, щоб прикрасити

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 160 градусів.

2. Змішуємо вівсяне печиво в кухонному комбайні.

3. Змішуємо зі 150 г розплавленого олії і викладаємо на основу і з боків 22 см. форми для випічки. Випікаємо в духовці протягом 10 хвилин.

4. Поміщаємо 3 середніх яєчних жовтка у велику миску і збиваємо протягом хвилини.

5. Додаємо банку згущеного молока і збиваємо протягом 3 хвилин, потім додаємо дрібно натерту цедру і сік з 4 лаймів і знову збиваємо протягом 3 хвилин.

6. Наливаємо начинку в охолоджене основу, а потім знову ставимо в духовку на 15 хвилин. Потім охолоджуємо протягом як мінімум 3 години або протягом ночі, якщо хочете.

7. Щоб прикрасити, м'яко збиваємо разом 300 мл подвійних вершків і 1 ст. л. цукрової пудри.

8. Наносимо вершки на вершину пирога і прикрашаємо лаймом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт марокканського супу з нуту.