Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г солодкого тіста
1 ч. л. кориці або решітка мускатного горіха (за бажанням)
300 г варення
цукор

Популярні новини зараз

24-річна Тіна Кунакі показала, чим краща за Моніку Белуччі - саме за це її покохав Венсан Кассель

Колишній чоловік Марії Бурмаки трагічно загинув під час пожежі у власному будинку: артистка зворушливо попрощалася з батьком своєї дитини

"Холостяк" Міша Заливако "злив" ідеальну Анну Богдан, ходить вдома в чому попало -"У масках, з рушником на голові"

Футболіст Олег Данченко вперше прокоментував смерть дружини: не може змиритися з втратою

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів і встановлюємо деко в піч для нагріву. На злегка висипані борошном поверхні викочуємо дві третини тіста до кола товщиною близько 0,5 см. Якщо ви додаєте ароматизований аромат у свою випічку, посипаємо корицею або мускатним горіхом, складаємо навпіл і повторюємо, потім знову розводимо його до кола товщиною близько 0,5 см.

2. Викладаємо тісто у металеву форму 23 см і обрізаємо надлишки, що висять над краєм. Якщо ви використовуєте глибоку форму, трохи поверніть краю, щоб зробити губу. Поширюємо варення на основі тесту.

3. На злегка посипану борошном поверхню викладаємо тісто до товщини 0,5 см і використовуємо дрібні шматочки для штампування. Влаштовуємо прикраси над шаром варення.

4. Кладемо на гарячий деко і випікаємо 40 хвилин, потім залишаємо на 15 хвилин. Посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з солодкою морквою.