Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г солодкого тіста
1 ч. л. кориці або решітка мускатного горіха (за бажанням)
300 г варення
цукор

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 180 градусів і встановлюємо деко в піч для нагріву. На злегка висипані борошном поверхні викочуємо дві третини тіста до кола товщиною близько 0,5 см. Якщо ви додаєте ароматизований аромат у свою випічку, посипаємо корицею або мускатним горіхом, складаємо навпіл і повторюємо, потім знову розводимо його до кола товщиною близько 0,5 см.

2. Викладаємо тісто у металеву форму 23 см і обрізаємо надлишки, що висять над краєм. Якщо ви використовуєте глибоку форму, трохи поверніть краю, щоб зробити губу. Поширюємо варення на основі тесту.

3. На злегка посипану борошном поверхню викладаємо тісто до товщини 0,5 см і використовуємо дрібні шматочки для штампування. Влаштовуємо прикраси над шаром варення.

4. Кладемо на гарячий деко і випікаємо 40 хвилин, потім залишаємо на 15 хвилин. Посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з солодкою морквою.