Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 22

Інгредієнти:

175 г вершкового масла, розм'якшеного
85 г золотого цукру
½ ч. л. екстракту ванілі
225 г простого борошна
75 г фісташок
75 г сушеної журавлини

Популярні новини зараз

Григорію Чапкісу - 91: шлях до слави, тяжка хвороба та чотири кохання легендарного хореографа

Тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна - про таке мріє кожна жінка

Ніну Матвієнко позбавив пенсії режим Януковича: "Я грошей не бачила"

Реакція була миттєвою: маленька українка заспівала "солов'їною" посеред торгового центру

Показати ще

Приготування:

1. Змішуємо масло, цукор і екстракт ванілі дерев'яною ложкою. Перемішуємо в борошні, потім в фісташках і журавлині. Вирізаємо тісто і формуємо кожну половину в брусок близько 5 см. Загортаємо в плівку, потім охолоджуємо протягом 1 години або заморожуємо протягом 3 місяців.

2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо брусочки в кола товщиною 1 см, кладемо на деко і запікаємо протягом 12-15 хвилин. Повністю охолодити на противені.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт лазаньї з сиром і беконом.