Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8-10

Інгредієнти:

250 г несолоного масла
250 г золотого цукру
4 великих яйця
140 г поленти
200 г борошна
2 ч. л. дріжджів
2 апельсина
Для апельсинової глазурі:
100 мл апельсинового соку
100 г золотого цукру

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 160 градусів. Викладаємо основу і бічні сторони круглої форми для випічки 23 см пергаментом. Змішуємо масло і цукор разом до легкої і пухкої консистенції. Додаємо яйця по одному і ретельно перемішуємо. Після того, як суміш буде об'єднана, додаємо всі сухі інгредієнти і цедру і сік.

2. Переносимо суміш у форму, рівномірно розподіляємо, потім випікаємо близько 45 хвилин. Виймаємо з духовки і залишаємо для охолодження.

3. Щоб зробити глазур, додаємо сік і цукор в середню каструлю і доводимо до кипіння. Даємо йому готуватися 5 хвилин, потім видаляємо з вогню і охолоджуємо. Поливаємо помаранчеву глазур поверх верхньої частини охолодженого торта. Подаємо з морозивом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з ковбасами.