Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ½ ст. л. арахісового масла
500 г свинячих стейків
2 цибулі-шалот
1 ст. л. дрібно натертого імбиру
1 червоний перець чилі
75 г коричневого цукру
1 ст. л. рибного соусу
1-2 ч. л. чилі соусу
4 цибулини
приготований на пару рис, для подачі

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст. л. олії в сковороді на високій температурі і перемішуємо свинину партіями до повного обсмажування. Видаляємо з допомогою щілинної ложки і відкладаємо в сторону.

2. Повертаємо вогонь вниз і додаємо масло, що залишилося, потім перемішуємо в луці-шалоте, імбир і чілі. Готуємо на повільному вогні кілька хвилин, поки не почне пом'якшуватися. Додаємо цукор, рибний соус і 200 мл води до каструлі і перемішуємо всі разом. Доводимо до кипіння, помішуючи, щоб цукор розчинився, потім повертаємо свинину на сковорідку. Кип'ятимо енергійно протягом 8-10 хвилин, поки соус не загусне, щоб покрити м'ясо і стати глянсовим. Посипаємо зеленню і подаємо з приготованим на пару рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося теріякі з кунжутом.