Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
8 великих листя базиліка, дрібно нарізані
1 ч. л. кедрових горіхів
225 г без кісток без шкірки курячих грудок або стегон, рубані
3 сушених помідора, дрібно нарізані
125 г моцарели, нарізаний
4 прямокутних листків (близько 170 м) листкового тіста
20 г вершкового масла, розплавленого
зелені овочі або салат, щоб подавати

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо піч до 200 градусів і встановлюємо деко для нагріву.

2. Подрібнюємо олія, базилік і кедрові горіхи в ступці, щоб зробити грубий песто.

3. Кладемо курку, помідори і моцарелу в миску і розмішуємо у песто.

4. Викладаємо тісто на дошці, потім розрізаємо навпіл, щоб зробити два квадрата (кожен з чотирма шарами тіста). Відкладаємо одну купу в сторону і з іншого купою, злегка скручуємо кожен лист.

5. Кладемо половину суміші на одну з купок тесту. Очищаємо трохи розтопленого вершкового масла навколо підстави.

6. Переносимо слойки в попередньо розігріте деко і випікаємо в духовці близько 25 хвилин до золотистого кольору. Подаємо з зеленими овочами або салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного крем-супу з кокосом і сочевицею.