Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інггредієнти:

100 г дитячого шпинату, грубо нарізаний
4 ст. л. свіжого песто
100 мл подвійних вершків
1 ст. л. дрібно натертого грюйера
4 середніх яйця

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо шпинат, песто, вершки і деякі приправи і наносимо на 2 окремі дрібні жаростійкі страви. Зверху посипаємо сиром. Робимо 2 дрібних поглиблення в суміші в кожному блюді і кладемо яйце в кожну порожнину. Випікаємо в духовці протягом 10-12 хвилин до тих пір, поки білки не будуть встановлені, і жовтки все ще будуть рідкими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пельменів.