Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 х 150 г консервованого тунця в розсолі
140 г панірувальних сухарів
2 яйця
2 ст. л. змішаних насіння
1 дрібний естрагон
1 ст. л. соняшникової олії
300 р спагеті
2 банки х 400 г помідорів чері
1 зубчик часнику, подрібнений

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приготування:

1. У великій мисці змішуємо тунця, панірувальні сухарі, яйця, насіння і половину подрібненого естрагону. Приправляємо, потім протираємо суміш руками і робимо кульки розміром з м'яч для гольфу.

2. Беремо велику, глибоку, антипригарну сковорідку додаємо 2 ч. л. масла. Обсмажуємо 5-6 кульок в маслі при високій температурі протягом 5 хвилин або поки вони не стануть глибокими золотистими коричневими на всьому протязі, додавши більше масла, якщо каструля висохне. Переміщаємо на тарілку, покриту кухонних папером. Повторюємо з іншими кулями.

3. Готуємо спагетті у відповідності з інструкціями на упаковці. Тим часом нарізаємо помідори черрі в каструлю, на якій ви обсмажили кульки і додаємо часник. Коли спагеті готуються протягом декількох хвилин, ложку макаронної води добавлем в помідори черрі, щоб зробити соус. Перед подачею, кладемо фрикадельки з тунця назад в каструлю з соусом, щоб нагріти протягом 5 хвилин.

6. Зливаємо макарони і розкидаємо залишився естрагон перед подачею на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного ганаша з морською сіллю.