Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 хвилини

Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. гарбузового насіння
2 ч. л. оливкової олії екстра вірджин
сік і цедра ½ лимона
½ невеликих авокадо
50 г гороху з цукром
50 г горохових пагонів або листя салату
80 г консервованого стейка з тунця
цибуля

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо невелику сковорідку і підсмажуємо насіння гарбуза. Складаємо в миску і відставляємо. В окрему миску змішуємо масло, 1 ч. л. лимонного соку, лимонну цедру, щіпку солі і хорошу змолоти чорного перцю.

2. Очищаємо і нарізаємо авокадо, а потім додаємо лимонний сік, що залишився. Тонко нарізаємо цукрові засувки під кутом на довгі смуги, а потім переносимо в миску. Додаємо горохові пагони і авокадо і акуратно змішуємо їх разом.

3. Додаємо тунця, насіння гарбуза і цибулю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курчати Альфредо.