Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 30 шт

Інгредієнти:

250 г простого борошна
85 г меленого мигдалю
2 ч. л. меленого імбиру
1 ч. л. меленої кориці
½ ч. л. соди
200 мл чистого меду
1 лимон, дрібно натерта цедра
85 г масла
тертий мускатний горіх і чорний перець
1 ч. л. розпушувача
Для глазурі:
100 г цукру
1 яєчний білок

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготування:

1. Змішуємо сухі інгредієнти у великій мисці. Нагріваємо мед і масло в сковороді на повільному вогні до тих пір, поки масло не розплавиться, а потім вливаємо в борошно разом з лимонною цедрою. Накриваємо і залишаємо.

2. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Використовуючи руки, робимо близько 30 кульок, кожен шириною 3 см, потім злегка згладжуємо кожен диск. Поділяємо пряники між двома піддонами для випічки, викладеними пергаментом для випічки, залишаючи місце для їх розширення. Випікаємо 15 хвилин, потім охолоджуємо на противені.

3. Для глазурі, змішуємо цукрову глазур, яєчний білок і 1-2 столові ложки води, щоб сформувати гладку, рідку консистенцію. Занурюємо верхню частину кожного пряника в глазур. Залишаємо висихати в теплому місці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крабовою брускетта.