Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 16

Інгредієнти:

225 г несолоного масла, пом'якшеного
225 г золотого цукру
4 великих яйця
½ лимона
1 ч. л. екстракту ванілі
225 г борошна
сплеск молока
Для вершкового масла:
125 г несолоного масла, розм'якшеного
300 г цукрової глазурі
½ ч. л. екстракту ванілі
1 ст. л. молока
Для прикраси:
цукрова пудра
500 г білої глазурі
(ми використовували змішану упаковку зеленого, синього, оранжевого і чорного кольорів, або ви можете використовувати білий з харчової забарвленням)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 180 градусів. Зливаємо масло і викладаємо основи двох форм для випічки 18-19 см пергаментом.

2. Збиваємо масло і цукор за допомогою електричного взбивателя до повітряної консистенції. Додаємо яйця, по одному, і добре збиваємо, зскрібаючи з боків чаші після кожного додавання. Додаємо лимонну цедру, ваніль, борошно, молоко і дрібку солі і змішуємо, а потім рівномірно поділяємо суміш між банками.

3. Випікаємо в центрі духовки протягом 25-30 хвилин. Охолоджуємо тістечка у формі протягом 10 хвилин.

4. Щоб зробити масляний крем, кладемо масло у велику миску і збиваємо електричним віночком до легкості. Додаємо цукрову глазур 2-3 ст. л. за один раз, додавши ваніль і молоко на півдорозі. Складаємо коржі разом з кремом і покласти на дошці.

5. Щоб прикрасити, додаємо білу глазур на поверхню, злегка напыленной цукровою пудрою, до тих пір, поки вона не стане досить великим, щоб покрити верх і боки торта.

6. Розкачуємо зелену глазур і вирізаємо півколо, використовуючи основу торта як провідника; це буде капелюх сніговика.

7. Щоб зробити ніс, формуємо круглий, плоский шматок від помаранчевої глазурі. Робимо посмішку. Вирізаємо два кола від чорної глазурі для очей, потім додаємо невелике коло білої глазурі, щоб очі виглядали блискітками.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт спагетті з сардинами за 15 хвилин.