Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 червоних перця (близько 220 г)
1 ½ ст. л. оливкової олії
240 г м'яса індички
½ дрібної цибулі
1 зубчик часнику, тертий
1 ч. л. кмину
3-4 гриба, нарізані
400 г помідорів
1 ст. л. томатного пюре
1 шматочок курячого бульйону в кубі
кілька листків орегано

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

60 г моцарели
150 г зелених овочів (шпинат, капуста, брокколі, зелена квасоля)

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 190 градусів. Нарізаємо перець вздовж, потім видаляємо насіння і ядро, але залишаємо стебла. Перець натираємо оливковою олією. Кладемо на деко і обсмажуємо протягом 15 хвилин.

2. Між тим, нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажуємо фарш протягом 2-3 хвилин, помішуючи.

3. Витираємо сковороду, потім нагріваємо решту масла при високій температурі. Додаємо цибулю і часник, обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, потім додаємо кмин і гриби і готуємо 2-3 хвилини.

4. Направляємо фарш назад в сковорідку і додаємо нарізані томати і томатне пюре. Додаємо бульйон і варимо 3-4 хвилини, потім додаємо орегано і приправляємо. Виймаємо перці з духовки і наповнюємо їх як можна більшою кількістю фаршу. Наверх кладемо сир і повертаємо в духовку на 10-15 хвилин, поки сир не стане золотистого кольору.

5. Обережно кладемо перці на тарілку і подаємо разом з вашою улюбленою зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт полуничного мусу з зефіром.