Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г сухофруктів (на ваш смак)
Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
1,5 склянки цукру
4 склянки води
Приготування:
1. Промиваємо фрукти кілька разів у теплій воді, беремо яблука і груші, кладемо в каструлю і додаємо 4 склянки холодної води, доводимо до кипіння і варимо 25-30 хвилин.
2. Потім додаємо інші фрукти і цукор. Варимо ще 5 хвилин. Подаємо в склянках.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гуляшу з яловичини.