Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
10 шт. картоплі
800 г цибулі
800 г свинини
300 г шампіньйонів
800 г сиру
250 г майонезу
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо кружечками картоплю. М'ясо нарізаємо і відбиваємо молотком. Нарізаємо цибулю і гриби, натираємо на тертці сир.
2. Викладаємо на деко картоплю, потім м'ясо, цибулю та гриби. Далі посипаємо сиром і заливаємо майонезом. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з морепродуктів.