Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

3 склянки борошна

200 г маргарину

1 склянка цукру

ванілін на кінчику ножа

1 ч. л. розпушувача

200 г варення

Приготування:

1. Масло і маргарин розтоплюємо на водяній бані. Розігріваємо духовку до 200 градусів. У миску висипаємо цукор, додаємо розтоплене масло, ванілін, яйця і ретельно все перемішуємо.

2. Змішуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо в масу. Замішуємо тісто і ділимо його на дві нерівні частини. Частину поменше залишаємо в морозильнику.

3. Другу частину викладаємо на деко і поливаємо варенням. Розгладжуємо поверхню. Далі заморожене тісто натираємо на крупній тертці і посипаємо пиріг. Випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога суфле.