Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 ч. л. каррі

Популярні новини зараз

Борщем не балують, одна червона ікра, сьомга та яловичина: чим годують нардепів у Раді

Леся Нікітюк влаштувала вечірку з двома чоловіками відразу: на столі текіла і борщ

Вагітна дружина Віктора Павлика показала, як розважається в Єгипті без чоловіка

Дівчина з найбільшими сідницями засунула пляшку в труси, ледь не тріснули

Показати ще

2 курячих грудки

1 головка цибулі

2 зубчики часнику

1 ст. л. томатної пасти

Приготування:

1. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на сковороді в олії на середньому вогні. Додаємо часник.

2. Карі перемішуємо з томатною пастою, додаємо до цибулі і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин.

3. Куряче філе нарізаємо на шматочки і кладемо в сковороду. Перемішуємо протягом 5 хвилин, потім додаємо воду, солимо і готуємо на середньому вогні приблизно 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєчні у помідорі.