Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

3 яйця

Популярні новини зараз

Вагітна дружина Віктора Павліка Реп'яхова жорстко відповіла на непрохані поради: "Кожен відповідає за себе"

Матерям 10 років, батькам-1: українці хочуть "накинути" стажу за виховання дітей

У Москві виявили труп 20-річної українки: померла з голоду

Телезірка загинула після щеплення від коронавірусу

Показати ще

150 г борошна

300 г цукру

250 мл вершків

250 г сиру маскарпоне

100 г молочного шоколаду

1 банка вишневого компоту

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця і 150 г цукру. Далі додаємо борошно і замішуємо не дуже густе тісто.

2. Тісто викладаємо у змащену маслом форму діаметром 26 см і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25 хвилин.

3. Не виймаючи пиріг з форми, просочуємо компотом. Зверху викладаємо вишні з дна банки.

4. Щоб зробити крем збиваємо вершки і залишок цукру. потім додаємо маскарпоне і дуже обережно перемішуємо. Шоколад натираємо на дрібній тертці.

5. Викладаємо на вишню крем і посипаємо шоколадом. Залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з квасолі і тунця.