Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
Дружина Дзідзьо відверто розповіла про проблеми в родині: "Не ночує вдома"
Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"
На Львівщині хвора на рак жінка померла після пологів: "Вікуся стала янголом для донечки"
Дівчина з найбільшими сідницями засунула пляшку в труси, ледь не тріснули
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Далі додаємо в сковороду фарш, змішаний з рисом, сире яйце. Приправляємо і гарненько перемішуємо. Робимо з цієї маси невеликі кульки, занурюємо їх у борошно і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.
3. Для соусу змішуємо масло і борошно, солимо і поступово додаємо молоко. Даємо рідині закипіти. Далі кладемо в неї тефтелі і добре прогріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного пирога.