Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз

Дружина Дзідзьо відверто розповіла про проблеми в родині: "Не ночує вдома"

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

На Львівщині хвора на рак жінка померла після пологів: "Вікуся стала янголом для донечки"

Дівчина з найбільшими сідницями засунула пляшку в труси, ледь не тріснули

Показати ще

250 г м'ясного фаршу

1 цибулина

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

½ склянки молока

1 ч. л. борошна

Приготування:

1. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.

2. Далі додаємо в сковороду фарш, змішаний з рисом, сире яйце. Приправляємо і гарненько перемішуємо. Робимо з цієї маси невеликі кульки, занурюємо їх у борошно і обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.

3. Для соусу змішуємо масло і борошно, солимо і поступово додаємо молоко. Даємо рідині закипіти. Далі кладемо в неї тефтелі і добре прогріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного пирога.