Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 6

Інгредієнти:

150 мл подвійного крему
½ ванільного стручка
100 мл молока
125 г темного шоколаду (70% какао)
2 яєчних жовтка
1 ст. л. цукрової пудри
1 корінь імбиру
30 г консервованого імбиру, подрібненого на дрібні шматочки

Приготування:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 140 градусів.

2. Нагріваємо крем, ванільний стручок і насіння в каструлі. Відставляємо на 30 хвилин.

3. Між тим, на повільному вогні, плавимо шоколад в молоці в маленькій каструлі.

4. Збиваємо яєчні жовтки, цукрову глазур і мелений імбир разом у великій мисці до легкої і пухкої консистенції. Додаємо шоколадну суміш, виймаємо ванільний стручок і збиваємо до однорідної консистенції.

5. Поміщаємо нарізаний імбир на дно горщиків. Наверх заливаємо шоколадну суміш. Поміщаємо горщики в глибоку форму і виливаємо досить гарячої води, щоб вони піднялися. Випікаємо протягом 45-60 хвилин.

6. Виймаємо горщики з духовки, даємо охолонути протягом декількох хвилин. Охолоджуємо в холодильнику протягом як мінімум шести годин перед подачею на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою.