Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 6 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз

Настя Каменських перетворилася на Катю Осадчу і станцювала, як у 17 років: "У кожного чоловіка мікроінсульт"

Учасники шоу "Холостячка" розкрили головну помилку першого сезону: так робили Рибак та Елларт

Донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть"

Лутковська пояснила, чому багато українців відмовляються від щеплення

Показати ще

100 г печериць

1 цибулина

2 ст. л. молока

1 ст. л. вершкового масла

60 г сиру

40 г петрушки

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У сотейнику розтоплюємо масло. Потім додаємо подрібнені цибулю і гриби, закриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильовку на 3 хвилини.

2. Яйця, молоко, половину чеддера з зеленню, сіллю і перцем вливаємо в сотейник, накриваємо кришкою і тримаємо на середній потужності 3 хвилини, поки омлет не осяде. Готовий омлет посипаємо сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі з горіхами і какао.