Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

800 г яловичого стейка

Популярні новини зараз

Розтрощило всього і передушило шию: у Польщі загадково загинув українець, мільйони заробітчан перелякалися не на жарт

У Києві мажорний позашляховик зніс натовп пішоходів: очевидці стверджують, що водія замінили

Богдан в обіймах наркоторговця: Богуцька розкрила секрет скандального фото

Євробляхам настав кінець: в Україні винайшли нову схему ввезення авто

Показати ще

сіль і перець за смаком

1 склянку сухого червоного вина

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нагріваємо велику сковороду на високому вогні. Приправляємо стейки сіллю і перцем.

2. Обсмажуємо з кожної сторони не менше 3 хвилин. Після цього викладаємо на тарілку і накриваємо фольгою.

3. У тій же сковороді тушкуємо вино на середньому вогні, помішуючи, поки вино не загусне.

4. Нарізаємо кубиками масло. Сковороду прибираємо з вогню, і завжди помішуючи додаємо кубики масла. Приправляємо за смаком.

5. Поливаємо стейки соусом і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясний лазаньї.