Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г білого хліба

100 г сиру пармезан

100 г кедрових горіхів

1 зубчик часнику

1 пучок базиліка

250 мл оливкової олії

лимонний сік за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Половинку часнику розтираємо з кедровими горіхами і базиліком. Далі додаємо тертий пармезан і оливкове масло. Перемішуємо.

2. Хліб тонко нарізаємо, підігріваємо в духовці. Потім натираємо часником і збризкуємо оливковою олією. Зверху кладемо песто і приправляємо за смаком. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних медових кексів.