Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

125 г пшеничного борошна

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2 ст. л. борошна з розпушувачем

1 ч. л. каррі

125 г вершкового масла

75 г пармезану

85 г чеддера

20 г сиру рокфор

1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

1. Змішуємо в блендері борошно, каррі і вершкове масло до консистенції сухарів.

2. Додаємо весь сир крім 25 г пармезану. Гарненько перемішуємо і ліпимо з тіста кулю.

3. Далі робимо рулет 30 см довжиною, загортаємо у плівку і залишаємо в холодильнику на 1 годину. Потім нарізаємо на шматочки по 5 мм. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

4. Викладаємо на деко з пергаментом. Зверху посипаємо пармезаном і випікаємо протягом 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.