Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

оливкова олія
2 курячі грудки без шкіри (200 г кожна)
½ цибулини
1 часникова гвоздика
100 г  грибів
250 мл курячого бульйону
сіль і перець
100 мл  вершків
1 ст. л. свіжозрізаної петрушки, для гарніру
300 г  брокколі на пару, для подачі

Приготування:

1. Нагріваємо олію на антипригарній сковороді, додаємо курячі грудки і обсмажуємо протягом 10 хвилин або до тих пір, поки вони не обсмажаться з обох сторін.

2. У ту ж сковороду додаємо трохи олії і обсмажуємо цибулю протягом 2-3 хвилин або до напівпрозорого. Додаємо часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини. Додаємо гриби і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору. 

3. Повертаємо курчати на сковорідку і перемішуємо. Доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 12-15 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем.

4. В цей же час, варимо брокколі в киплячій солоній воді до кипіння.

5. Перемішуємо все з вершками і петрушкою в соусі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних бісквітів.