Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6

Інгредієнти:

Соняшникова олія - 20 мл
Яйця - 4 шт.
Мед - 4 ст. л.
борошно пшеничне - 225 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Сола - ½ ч. л.
Щіпка солі
Ванілін - 1 ч. л.
Терта морква - 175 г
Масло - для змащення

Для глазурі:
Вершковий сир - 75 г
Вершкове масло - 2 ст. л.
Цукрова пудра - 340 г
Ванілін - 1 ч. л.

Популярні новини зараз

Закохана Гросу перетворилася на ніжну лялечку: "Як квіточка"

"Холостячка" Мішина збирається вчити українок життя за гроші: "У вас немає енергії"

Українці розчавили технології Росії супер-всюдиходом: "Це не Sherp, це дещо крутіше"

Дівчина з найбільшими сідницями засунула пляшку в труси, ледь не тріснули

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. У мисці збиваємо разом масло, яйця та мед, поки вони не перетворяться в однорідну консистенцію.

3. Змішуємо борошно, розпушувач, соду, сіль, ванілін і терту моркву і гарненько збиваємо.

4. Заливаємо суміш для пирога в змащену маслом форму для випічки діаметром 23 см і випікаємо в духовці протягом однієї години. Після залишаємо охолонути і обережно виймаємо пиріг з форми.

5. Для глазурі, змішуємо вершковий сир і масло разом до легкої, повітряної консистенції. Додаємо цукрову пудру, ванілін і перемішуємо до однорідності.

6. Як тільки пиріг охолоне, не використовуючи гострий ніж або пензлик намазуємо глазур на пиріг.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сирною начинкою.