Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1год

Порції: 3

Інгредієнти:

1 цибуля

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

250 г яловичого фаршу

320 г соусу больньезе

450 г картоплі

25 г вершкового масла

3 ст. л. молока

Приготування:

1. Для початку готуємо картопляне пюре. Додаємо в нього масло і молоко. Гарненько перемішуємо.

2. Обсмажуємо на сковороді цибулю з фаршем. Додаємо соус болоньєзе і тушкуємо близько півгодини.

3. Потім просто кладемо на тарілку фарш, а зверху картопляне пюре.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ятного печива.