Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г руколи

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

20 г сиру пармезан

100 г заморожених білих грибів

20 мл оливкової олії

4 шматка чіабатти

Приготування:

1. Масло розігріваємо на сковороді і обсмажуємо нарізані гриби на середньому вогні 5-7 хвилин, солимо і перчимо за смаком.

2. Хліб скроплюємо оливковою олією і теж підсмажуємо на сковорідці до хрусткої скоринки. Викладаємо гриби на хліб, зверху кладемо кілька шматочків рукколи, а потім тонкі скибочки пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.