Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

1 склянка цукру

6 яєць

½ ч. л. соди

200 г вершкового масла

30 г ванільного цукру

⅔ склянки молока

2 ст. л. коньяку

1 склянка грушевого сиропу

50 г тертого мигдалю

100 г пастили

Приготування:

1. Щоб зробити тісто збиваємо 5 яєць і склянку цукру в пишну піну. Поступово додаємо борошно і акуратно перемішуємо тісто ложкою, піднімаючи шар за шаром, поки він не вбере в себе борошно. Додаємо гашену соду.

2. Сковороду змащуємо рослинним маслом і обсипаємо борошном. Заливаємо суміш у підготовлену сковороду. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 25-30 хвилин.

3. Коли бісквіт охолоне, обрізаємо верх і низ щоб вийшло 3 частини.

4. Для крему розтираємо 1 яйце і ванільний цукор до піни. Наливаємо молоко і, постійно помішуючи доводимо до кипіння на маленькому вогні. Остужаємо суміш і потім додаємо її в масло по 1 ложці до збивання. Додаємо 1 ст. л. горілки. Потім додаємо в грушевий сироп ложку коньяку і просочуємо їм бісквіти.

5. На нижній бісквіт викладаємо шарами пастилу, потім бісквіт просочений сиропом, потім крем, ну а потім знову бісквіт просочений. Торт заливаємо рештою крему і посипаємо мигдальною стружкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих фрикадельок з моцарелою.