Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

180 г овочевої суміші

150 г тофу

соєвий соус за смаком

рисовий оцет за смаком

2 ст. л. оливкової олії

сіль за смаком

½ ч. л. меленого імбиру

сушений часник за смаком

суміш перчев за смаком

2 ст. л. паростків пшениці

1 ст. л. кешью

Приготування:

1. Варимо рис під кришкою 30 хвилин, поки не википить уся вода.

2. Протушуємо і злегка підсмажуємо на оливковій олії заморожену овочеву суміш. Додаємо сіль, часник, імбир. Відставляємо.

3. У тій же сковороді обсмажуємо подрібнений тофу до золотої скоринки. Додаємо трохи оливкової олії і солимо.

4. Повертаємо до тофу овочі і прогріваємо. Додаємо перець, соєвий соус і оцет.

5. Викладаємо рис в миски і поливаємо соєвим соусом. Зверху кладемо овочеву суміш.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.