Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 шт. хека

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

3 зубчики часнику

3 ст. л. петрушки

1 лавровий лист

4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо зубчики часнику. Подрібнюємо петрушку. На сковороді розігріваємо 4 ст. л. оливкової олії. Додаємо часник, а через кілька хвилин петрушку.

2. Стейки з хека солимо і кладемо на сковороду щоб вони не торкалися один одного. Додаємо в сковороду лавровий лист.

3. Підсмажуємо рибу 10-12 хвилин, потім перевертаємо з допомогою лопатки і смажимо стільки ж на іншій стороні.

4. Готові стейки викладаємо на тарілки і поливаємо зверху часниковим соусом. Подаємо відразу ж.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сирними кульками.