Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

100 г сала

500 г курячого фаршу

щіпка куміна

1 ст. л. цукру

100 мл білого сухого вина

1 головка цибулі

1 морквина

400 г консервованих помідорів

200 мл вершків

6 зубчиків часнику

10 г петрушки

100 мл рослинного масла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо капусту тонкою соломкою, а цибулю та моркву кубиками. Дрібно нарізаємо сало і обсмажуємо з цукром на сухій сковороді.

2. На 50 мл рослинного масла тушкуємо капусту до готовності, солимо і перчимо. Змішуємо разом сало й капусту і відставляємо в сторону.

3. Обсмажуємо фарш до золотистої скоринки, додаємо цибулю і моркву з кумином. Обсмажуємо ще 10 хвилин, помішуючи. Додаємо вино і выпаровуємо його. Приправляємо за смаком і змішуємо з капустою.

4. Викладаємо суміш у форму. Змішуємо в блендері вершки, помідори, часник і петрушку. Приправляємо і заливаємо цим соусом капусту і фарш.

5. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин, зверху закривши фольгою. Потім знімаємо фольгу і випікаємо ще 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з м'ясом на швидку руку.