Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 курячі грудки

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

250 мл вершків

3 яєчних білка

спеції за смаком

Приготування:

1. З грудок видаляємо шкіру і жир.

2. Робимо фарш на м'ясорубці. Перекладаємо фарш в миску і заливаємо крижаною водою. Далі додаємо збиті яєчні білки і охолоджені вершки. Добре перемішуємо і додаємо спеції.

3. Перекладаємо масу в глиняний горщик, накривши його пергаментом і закриваємо зверху фольгою.

4. Ставимо горщик в каструлю з гарячою водою і готуємо в духовці при 150 градусах 40 хвилин.

5. Охолоджуємо і виймаємо з горщика. Подаємо зі свіжими помідорами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.