Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

230 г тіста для піци

Популярні новини зараз

В Україні зареєстровано перший випадок давно забутого, але небезпечного захворювання

Померла дружина Віктора Януковича Людмила - у президента-втікача відреагували на заяву

Вікторія Булітко пішла з "Дизель шоу" і перетворилася на просту пенсіонерку у хустині: "Десять років тому..."

Що сталося з героями серіалу "Кадетство": Соболєв безслідно зник, а Синіцин "посунув" Малахова

Показати ще

1 ст. л. води

1 яєчний білок

1,5 ст. л. маку

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 230 градусів.

2. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні в прямокутник 15х45 см. Нарізаємо смужками поперек приблизно за 2-2,5 см. Викладаємо на змащене олією деко.

3. У мисці злегка збиваємо з невеликою кількістю води. Змащуємо зверху пензликом тісто. Посипаємо маком і випікаємо 10-15 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого гуляшу з картоплею.