Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¾ склянки борошна

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

¼ склянки коричневого цукру

½ ч. л. солі

0,6 білого цукру

8 ст. л. вершкового масла

1 стакан вівсяних пластівців

1,5 кг яблук

2 ст. л. лимонного соку

½ ч. л. меленої кориці

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. У мисці змішуємо борошно, коричневий цукор, сіль і 2 ст. л. білого цукру. Далі додаємо нарізане вершкове масло і ретельно перемішуємо. Додаємо вівсяні пластівці іі змішуємо руками. Після цього відправляємо в морозилку.

3. В іншій мисці змішуємо дрібно нарізані яблука, лимонний сік, корицю і білий цукор. Перекладаємо в форму і посипаємо борошняною сумішшю.

4. Випікаємо до золотистого кольору 55-60 хвилин. Охолоджуємо приблизно 10 хвилин і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з м'ясом і грибами.