Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 шт. солодкого перцю

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

200 г шампіньйонів

1 головка цибулі

100 г сиру

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. соєвого соусу

65 г волоських горіхів

60 г петрушки

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Жовті солодкі перці розрізаємо навпіл, очищаємо і на 5 хвилин опускаємо в киплячу воду.

2. Нарізаємо дрібно цибулю і злегка обсмажуємо на оливковій олії. Гриби нарізаємо, додаємо дрібно посічену зелень петрушки, соєвий соус, перець, сіль і змішуємо з горіхами і грибами.

3. Наповнбємо половинки перців отриманою сумішшю, викладаємо на змащене деко і запікаємо в духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового соусу.