Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

600 мл молока

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

100 г гіркого шоколаду

20 г кукурудзяного крохмалю

50 г цукру

3 ванільних стручка

1 г свіжої м'яти

Приготування:

1. У стоейник вливаємо 2/3 молока, додаємо цукор. Ваніль розрізаємо навпіл уздовж, з половини стручка виймаємо насіння і додаємо в сотейник і насіння і стручок.

2. Доводимо молоко до кипіння, зменшуємо вогонь, додаємо поламаний шоколад.

3. Змішуємо 1/3 молока з крохмалем, ретельно перемішуємо і додаємо в кипляче молоко, інтенсивно помішуючи до повного розчинення.

4. Дістаємо стручок ванілі і злегка охолоджуємо кисіль.

5. Розливаємо його по склянках, прикрашаємо шоколадом і м'ятою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.