Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

25 г какао-порошку

сіль на кінчику ножа

250 г вершкового масла

250 г цукру

4 яйця

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 170 градусів. Дві круглі форми для випічки змащуємо маслом. Вистилаємо їх пергаментом. Просіваємо борошно, какао-порошок і сіль, а потім відставляємо в сторону.

2. Змішуємо разом цукор і масло до легкої консистенції у міксері. Перемикаємо на низьку швидкість і повільно додаємо яйця. Тепер висипаємо в суміш борошно і какао-порошок. Ретельно перемішуємо.

3. Суміш поділяємо між двома формами для випічки, вирівнюємо верхівки. Випікаємо в духовці 25 хвилин. Охолоджуємо 10 хвилин, потім виймаємо їх з форми.

4. Для глазурі 200 г цукрової пудри, 2 ст. л. какао-порошку просіваємо в миску, збиваємо 100 г вершкового масла, щоб вийшов легкий повітряний крем. Тепер скріплюємо два шматки тіста кремом. 2 ст. л. какао-порошку висипаємо в залишки крему, додаємо 1 ч. л. молока. Наносимо на верх торта, прикрашаємо горіхами та шоколадом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного киселя.