Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 картоплі

Популярні новини зараз

42-річна Ані Лорак у вузькому вбранні вразила різкими змінами: "На себе не схожа"

Дівчинка народила в 11 років від великого кохання: як склалася доля наймолодшої мами і трьох малюків

Вагітна дружина Віктора Павліка Реп'яхова жорстко відповіла на непрохані поради: "Кожен відповідає за себе"

Матерям 10 років, батькам-1: українці хочуть "накинути" стажу за виховання дітей

Показати ще

2 яєчних білка

2 ч. л. оливкової олії

сіль і розмарин за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю брусочками.

2. Злегка збиваємо білок і опускаємо в нього картоплю.

3. На сухе деко, злегка змащене оливковою олією викладаємо картоплю, зверху злегка солимо і посипаємо розмарином.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо картоплю протягом 25-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.