Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз

Вікторія Смеюха і Слава Камінська з "НеАнгелів" попрощалися з українцями: зробили це востаннє

Український викладач публічно назвав "солов'їну" мовою окупантів: "Я не разумею вашу псячу мову"

Стосунки з "Холостяком" Мельником і зізнання за сценарієм: Юлія "Зайка" розкрила шанувальникам правду

Крадіжка століття приголомшила Київ: прощавай, квартира і 5 мільйонів

Показати ще

340 г пасти

¼ склянки борошна

1 ч. л. сухої гірчиці

2 склянки молока

1 склянка вершків

1,5 склянки зеленого горошку

340 г сиру чеддер

1,5 склянки крекерів

85 г шинки

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Варимо пасту до готовності в киплячій воді. Зливаємо.

3. Розігріваємо 3 ст. л. масла на великій сковороді. Додаємо борошно, гірчицю і 0,5 ч. л. солі. Далі повільно додаємо молоко і вершки і доводимо до кипіння. Додаємо сир порціями, щоб він повністю розплавився і знімаємо з вогню. Додаємо пасту, нарізану кубиками шинку і горошок. Ретельно перемішуємо.

4. Вирівнюємо, а зверху посипаємо подрібненими крекерами. Запікаємо в духовці близько 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлинного пирога з меренгами.