Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¾ склянки кокосової стружки

Популярні новини зараз

Ольга Сумська розкрила секрет сімейного щастя з Борисюком: "Вип'ємо?"

17-річний школяр зарубав сокирою батьків і маленьку сестру: мріяв стати блогером

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

Молода Українка загинула на заробітках в Чехії, гарувала заради сина: "Давидчик більше не обійме маму"

Показати ще

¾ склянки солодкої кокосової стружки

0,3 склянки згущеного молока

115 г чорного шоколаду

Приготування:

1. Вистилаємо прямокутну форму пергаментом.

2. У мисці перемішуємо обидві кокосові стружки і згущене молоко і перекладаємо масу на приготовлену форму, добре розрівнявши. Охолоджуємо 5 хвилин.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, злегка охолоджуємо і намазуємо зверху кокосової основи. Ставимо охолоджуватися 5-7 хвилин, поки шоколад не застигне.

4. Витягаємо кокосовий корж з основи, дежа за краї пергаменту. Корж розрізаємо навпіл і складаємо разом кокосовими сторонами. Розрізаємо на невеликі квадрати і викладаємо на блюдо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.