Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
¾ склянки кокосової стружки
Ольга Сумська розкрила секрет сімейного щастя з Борисюком: "Вип'ємо?"
17-річний школяр зарубав сокирою батьків і маленьку сестру: мріяв стати блогером
Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"
Молода Українка загинула на заробітках в Чехії, гарувала заради сина: "Давидчик більше не обійме маму"
¾ склянки солодкої кокосової стружки
0,3 склянки згущеного молока
115 г чорного шоколаду
Приготування:
1. Вистилаємо прямокутну форму пергаментом.
2. У мисці перемішуємо обидві кокосові стружки і згущене молоко і перекладаємо масу на приготовлену форму, добре розрівнявши. Охолоджуємо 5 хвилин.
3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, злегка охолоджуємо і намазуємо зверху кокосової основи. Ставимо охолоджуватися 5-7 хвилин, поки шоколад не застигне.
4. Витягаємо кокосовий корж з основи, дежа за краї пергаменту. Корж розрізаємо навпіл і складаємо разом кокосовими сторонами. Розрізаємо на невеликі квадрати і викладаємо на блюдо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.