Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 шт. зеленого перцю

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

1 морквина

½ склянки гречаної крупи

5 ст. л. сметани

1 ст. л. гірчиці

150 г адегейского сиру

зелень за смаком

3 ст. л. топленого масла

½ ч. л. перцю чорного меленого

½ ч. л. куркуми

½ ч. л. насіння куміна

1 ч. л. солі

Приготування:

1. Для начинки перебираємо і промиваємо гречку. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Розтираємо руками сир на дрібні шматочки.

2. У сковороді нагріваємо 2 ст. л. олії і обсмажуємо спеції. Спочатку додаємо кумін. Після цього додаємо чорний перець і куркуму. Тримаємо 5 секунд.

3. Додаємо натерту моркву і перемішуємо. Через 5 хвилин додаємо сир і смажимо разом кілька хвилин. Далі всипаємо гречку. Солимо, ретельно перемішуємо і заливаємо водою 1 до 2. Закриваємо кришкою і залишаємо готуватися.

4. Перець миємо, відрізаємо верхівку і видаляємо насіння. Потім промиваємо перці окропом.

5. Додаємо в гречку топлене масло. Щільно фаршируємо перець начинкою. Викладаємо їх на деко. Випікаємо в духовці 10 хвилин.

6. Змішуємо сметану, гірчицю і зелень. Коли перці готові, поливаємо соусом. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного медового салату з морквою.