Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. цукру
Влад Яма осоромився незнанням української мови: "Стирчак - коли дівчина подобається"
37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"
У мережу злили фото Потапа до популярності: довге волосся і сережка у вусі
Кума Дзідзьо Цибульська винайшла машину часу і показала червону шапочку: "Мені п'ять"
1 ч. л. меленої кориці
ваніль на кінчику ножа
1 ст. л. манної крупи
400 г яблук
200 г листкового тіста
1 ст. л. тертої лимонної цедри
Приготування:
1. Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо на пелюстки, змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.
2. Залишаємо яблука трохи постояти, щоб вони пустили сік. Зливаємо сік.
3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.
4. Начинку рівним шаром викладаємо на розкатаний пласт тіста, посипаємо манкою. Далі скручуємо рулетик, краї защипуємо щоб сік не витікав.
5. Одержаний рулет змащуємо яйцем, збитим з цукром.
6. Розігріваємо духовку до 175 градусів, випікаємо рулет 35-40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого кокосового какао.