Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

ваніль на кінчику ножа

1 ст. л. манної крупи

400 г яблук

200 г листкового тіста

1 ст. л. тертої лимонної цедри

Приготування:

1. Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо на пелюстки, змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.

2. Залишаємо яблука трохи постояти, щоб вони пустили сік. Зливаємо сік.

3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.

4. Начинку рівним шаром викладаємо на розкатаний пласт тіста, посипаємо манкою. Далі скручуємо рулетик, краї защипуємо щоб сік не витікав.

5. Одержаний рулет змащуємо яйцем, збитим з цукром.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів, випікаємо рулет 35-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого кокосового какао.