Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 морква
Нахабний домушник "мітить" квартири киян: "Зло не дрімає"
У Венеції пересохли канали, гондоли викинуло на мілину
45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"
Будівельник з Львівщини закохав у себе Тіну Кароль на "Голос країни": Балан так не вміє
500 г курячого філе
1 головка цибулі
2 ст. л. томатної пасти
2 ст. л. борошна
приправи і лавровий лист за смаком
1,5 склянки води
сіль за смаком
сушений кріп за смаком
Приготування:
1. Ретельно промиваємо філе. Нарізаємо на кубики товщиною приблизно 1 см
2. Нарізаємо Тонкими кільцями цибулю, моркву - соломкою.
3. На розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо м'ясо, зверху кладемо овочі. Коли всі інгредієнти підсмажаться, додаємо воду і борошно, ретельно перемішуємо.
4. Потім додаємо приправи і томатну пасту. Тушкуємо все близько 20 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з рибним соусом.