Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

800 г курки

Популярні новини зараз

Головне за ніч: вагітність Тіни Кароль і донька для Дана Балана, 90 см снігу за день, п'яний збір коштів на церкву і відмова в субсидії

Андрій Задворний показав допитливу красуню, щоб скрасити самотність без Злати Огнєвіч: "Вчиться в школі..."

Тіна Кароль пов'язала своє життя з Юлією Саніною з The Hardkiss, Дзідзьо буде свідком

Сестра Ілона Маска народила від їхнього літнього батька - мільярдер сказився, дитині вже три роки

Показати ще

1 морквина

лавровий лист за смаком

перець і сіль за смаком

часник за смаком

1,2 кг курячої гомілки

Приготування:

1. У великій каструлі варимо лапки близько 1-1,5 годин.

2. Додаємо в бульйон з лапками моркву, лавровий лист і курку, варимо до готовності. Наприкінці варіння солимо.

3. Далі проціджуємо бульйон. Після цього додаємо нарізані моркву і птицю.

4. Доводимо до кипіння і додаємо дрібно нарізаний часник.

5. Розливаємо по контейнерах, остуджуємо і ставимо в холодильник.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.